000 | 01233cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003640317 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092313.0 | ||
020 | _a9788394159603 | ||
035 | _a(OCoLC)944117700 | ||
040 |
_aSZCZ M/AB _cSZCZ M/AB _dPOZN U/JRs _dWR U/mts |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aTrendy żywieniowe w turystyce : _btradycje i dziedzictwo kulinarne / _credakcja naukowa Halina Makała ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie. |
260 |
_aWarszawa : _bWyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych, _c2016. |
||
300 |
_a259, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy pracach. | ||
546 | _aStreszcz. ang. przy pracach. | ||
650 | 7 |
_aTurystyka i gastronomia. _2kaba _994243 |
|
650 | 7 |
_aProdukty regionalne _zKraje Unii Europejskiej. _2kaba _958337 |
|
650 | 7 |
_aProdukty regionalne _zPolska. _2kaba _987950 |
|
700 | 1 |
_aMakała, Halina. _eRed. _9123448 |
|
710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych (Warszawa). _4pbl _998879 |
|
920 | _a978-83-941596-0-3 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c59440 _d59440 |