000 01233cam a2200313 i 4500
001 xx003640317
003 NUKAT
005 20241231092313.0
020 _a9788394159603
035 _a(OCoLC)944117700
040 _aSZCZ M/AB
_cSZCZ M/AB
_dPOZN U/JRs
_dWR U/mts
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aTrendy żywieniowe w turystyce :
_btradycje i dziedzictwo kulinarne /
_credakcja naukowa Halina Makała ; Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie.
260 _aWarszawa :
_bWyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych,
_c2016.
300 _a259, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy pracach.
546 _aStreszcz. ang. przy pracach.
650 7 _aTurystyka i gastronomia.
_2kaba
_994243
650 7 _aProdukty regionalne
_zKraje Unii Europejskiej.
_2kaba
_958337
650 7 _aProdukty regionalne
_zPolska.
_2kaba
_987950
700 1 _aMakała, Halina.
_eRed.
_9123448
710 2 _aWyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych (Warszawa).
_4pbl
_998879
920 _a978-83-941596-0-3
942 _2z
_cBKM
999 _c59440
_d59440