000 01637cam a2200409 i 4500
001 xx003381853
003 NUKAT
005 20241231093647.0
020 _a9788379694563
035 _a(OCoLC)907364766
040 _aŁ U/ar
_cŁ U/ar
_dŁ U/ar
_dŁ U/JŁs
041 0 _apol
_beng
099 _aja2015001717
245 0 0 _aDietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.).
_nCz. 2,
_pPokarm dla ciała i ducha /
_cred. Maciej Kokoszko.
246 3 0 _aPokarm dla ciała i ducha
260 _aŁódź :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego,
_ccop. 2014.
300 _aVII, 607, [1] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aByzantina Lodziensia ;
_v19
504 _aBibliogr. s. 527-574. Indeks.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aDietetyka
_ystarożytność.
_2kaba
_9125014
650 7 _aMięso
_xaspekt zdrowotny
_ystarożytność.
_2kaba
_9125020
650 7 _aOdżywianie
_ystarożytność.
_2kaba
_9125021
650 7 _aMięso
_xkonsumpcja
_ystarożytność.
_2kaba
_9125022
650 7 _aRośliny strączkowe
_xkonsumpcja
_ystarożytność.
_2kaba
_9125023
650 7 _aWarzywa
_xkonsumpcja
_ystarożytność.
_2kaba
_9125024
650 7 _aWarzywa
_xzastosowanie w leczeniu
_ystarożytność.
_2kaba
_9125025
700 1 _aKokoszko, Maciej
_d(1962- ).
_eRed.
_9125013
710 2 _aUniwersytet Łódzki.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100677
830 0 _aByzantina Lodziensia
_v19
_9125019
920 _a978-83-7969-456-3
942 _2z
_cBKC
999 _c59507
_d59507