000 01203cam a2200313 i 4500
001 xx003482976
003 NUKAT
005 20241231104416.0
020 _a9788302154041
_qcałość
020 _a9788302152580
_qczęść 1
035 _a(OCoLC)922238657
040 _aKR U/KN
_cKR U/KNs
100 1 _aCzerwińska, Dorota.
_9108063
245 1 0 _aZasady żywienia :
_btechnik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik.
_nCz. 1 /
_cDorota Czerwińska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Rea :
_bnakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2015.
300 _a247 s. :
_bil. kolor. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aU góry okł.: Nowa podstawa programowa.
504 _aBibliogr. s. 241-245.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_936362
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_9100891
710 2 _aWydawnictwo Rea.
_4pbl
_9103670
920 _a978-83-02-15404-1
_qcałość
920 _a978-83-02-15258-0
_qczęść 1
942 _2z
_cBKC
999 _c60081
_d60081