000 | 01203cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003482976 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104416.0 | ||
020 |
_a9788302154041 _qcałość |
||
020 |
_a9788302152580 _qczęść 1 |
||
035 | _a(OCoLC)922238657 | ||
040 |
_aKR U/KN _cKR U/KNs |
||
100 | 1 |
_aCzerwińska, Dorota. _9108063 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZasady żywienia : _btechnik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik. _nCz. 1 / _cDorota Czerwińska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Rea : _bnakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2015. |
||
300 |
_a247 s. : _bil. kolor. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aU góry okł.: Nowa podstawa programowa. | ||
504 | _aBibliogr. s. 241-245. | ||
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _936362 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _9100891 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Rea. _4pbl _9103670 |
|
920 |
_a978-83-02-15404-1 _qcałość |
||
920 |
_a978-83-02-15258-0 _qczęść 1 |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c60081 _d60081 |