000 | 01231cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003742178 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103040.0 | ||
020 | _a9788374212595 | ||
035 | _a(OCoLC)1423837992 | ||
040 |
_aKAT U/MP _cKAT U/MPs _dKAT U/DL |
||
100 | 1 |
_aBabicz-Zielińska, Ewa. _92829 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSensoryczna ocena jakości żywności / _cEwa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. |
250 | _aWyd. 2 poprawione i uzupełnione. | ||
260 |
_aGdynia : _bAkademia Morska w Gdyni, _c2016. |
||
300 |
_a160 s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 159-160. | ||
521 | 8 | _aSkrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna _vpodręczniki akademickie. _2kaba _966661 |
|
650 | 7 |
_aAnaliza sensoryczna _xmetodologia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _966662 |
|
700 | 1 |
_aRybowska, Agnieszka. _966063 |
|
700 | 1 |
_aObniska, Wiesława _d(1948- ). _966768 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Morska (Gdynia). _4pbl _9103833 |
|
920 | _a978-83-7421-259-5 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c60098 _d60098 |