000 01231cam a2200325 i 4500
001 xx003742178
003 NUKAT
005 20241231103040.0
020 _a9788374212595
035 _a(OCoLC)1423837992
040 _aKAT U/MP
_cKAT U/MPs
_dKAT U/DL
100 1 _aBabicz-Zielińska, Ewa.
_92829
245 1 0 _aSensoryczna ocena jakości żywności /
_cEwa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.
250 _aWyd. 2 poprawione i uzupełnione.
260 _aGdynia :
_bAkademia Morska w Gdyni,
_c2016.
300 _a160 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 159-160.
521 8 _aSkrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_966661
650 7 _aAnaliza sensoryczna
_xmetodologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_966662
700 1 _aRybowska, Agnieszka.
_966063
700 1 _aObniska, Wiesława
_d(1948- ).
_966768
710 2 _aAkademia Morska (Gdynia).
_4pbl
_9103833
920 _a978-83-7421-259-5
942 _2z
_cBKC
999 _c60098
_d60098