000 01456cam a2200361 i 4500
001 xx003817849
003 NUKAT
005 20241231112154.0
020 _a9788379963225
035 _a(OCoLC)968509221
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/JG
_dWR U/ZSs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aCyrek, Piotr
_c(zarządzanie przedsiębiorstwem).
_9100400
245 1 0 _aKreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych /
_cPiotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2016.
300 _a203 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 189-195.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aZarządzanie jakością
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_935824
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_967573
650 7 _aŻywność
_xjakość
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_956272
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_zPodkarpackie, Województwo (1999- ).
_2kaba
_988075
650 7 _aPreferencje konsumenta
_zPolska.
_2kaba
_937141
700 1 _aGrzybek, Maria
_d(1952- ).
_9100399
700 1 _aMakarski, Sylwester
_d(1942- ).
_913731
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9101118
920 _a978-83-7996-322-5
942 _2z
_cBKC
999 _c60929
_d60929