000 | 01456cam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003817849 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112154.0 | ||
020 | _a9788379963225 | ||
035 | _a(OCoLC)968509221 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/JG _dWR U/ZSs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aCyrek, Piotr _c(zarządzanie przedsiębiorstwem). _9100400 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / _cPiotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski. |
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2016. |
||
300 |
_a203 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 189-195. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aZarządzanie jakością _zPolska _y1990-. _2kaba _935824 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _zPolska _y1990-. _2kaba _967573 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _zPolska _y1990-. _2kaba _956272 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _zPolska _zPodkarpackie, Województwo (1999- ). _2kaba _988075 |
|
650 | 7 |
_aPreferencje konsumenta _zPolska. _2kaba _937141 |
|
700 | 1 |
_aGrzybek, Maria _d(1952- ). _9100399 |
|
700 | 1 |
_aMakarski, Sylwester _d(1942- ). _913731 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _4pbl _9101118 |
|
920 | _a978-83-7996-322-5 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c60929 _d60929 |