000 00931cam a2200265 i 4500
001 xx001774093
003 NUKAT
005 20241231093600.0
020 _a8372440824
035 _a(OCoLC)1414031357
040 _aNUKAT
_cKR U/RB
_dKR U/GZs
_dLUBL U/RS
245 0 0 _aToksykologia żywności :
_bprzewodnik do ćwiczeń /
_cpod red. Anny Brzozowskiej.
250 _aWyd. 2 popr. i uzup.
260 _aWarszawa :
_bSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego,
_c1999.
300 _a172 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xtoksykologia
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_985859
700 1 _aBrzozowska, Anna
_c(technologia żywności).
_eRed.
_94509
920 _a83-7244-082-4
942 _2z
_cBKC
999 _c6119
_d6119