000 | 00931cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001774093 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093600.0 | ||
020 | _a8372440824 | ||
035 | _a(OCoLC)1414031357 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR U/RB _dKR U/GZs _dLUBL U/RS |
||
245 | 0 | 0 |
_aToksykologia żywności : _bprzewodnik do ćwiczeń / _cpod red. Anny Brzozowskiej. |
250 | _aWyd. 2 popr. i uzup. | ||
260 |
_aWarszawa : _bSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, _c1999. |
||
300 |
_a172 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xtoksykologia _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _985859 |
|
700 | 1 |
_aBrzozowska, Anna _c(technologia żywności). _eRed. _94509 |
|
920 | _a83-7244-082-4 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c6119 _d6119 |