000 00932cam a2200265 i 4500
001 zz2003892832
003 NUKAT
005 20241231110557.0
020 _a8386524588
035 _a(OCoLC)749234723
040 _aWR U/kc
_cWR U/kc
_dWR U/dl
245 0 0 _aOgólna technologia żywności :
_bskrypt do ćwiczeń /
_cEwa Hajduk [et al.] ; pod red. Ewy Hajduk ; Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja w Krakowie.
250 _aWyd. 2 popr. i rozsz.
260 _aKraków :
_bWydaw. AR,
_c2001.
300 _a240 s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_932444
700 1 _aHajduk, Ewa
_d(1952- ).
_99068
920 _a83-86524-58-8
942 _2z
_cBKC
999 _c6120
_d6120