000 | 00932cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003892832 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110557.0 | ||
020 | _a8386524588 | ||
035 | _a(OCoLC)749234723 | ||
040 |
_aWR U/kc _cWR U/kc _dWR U/dl |
||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności : _bskrypt do ćwiczeń / _cEwa Hajduk [et al.] ; pod red. Ewy Hajduk ; Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja w Krakowie. |
250 | _aWyd. 2 popr. i rozsz. | ||
260 |
_aKraków : _bWydaw. AR, _c2001. |
||
300 |
_a240 s. : _brys. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _932444 |
|
700 | 1 |
_aHajduk, Ewa _d(1952- ). _99068 |
|
920 | _a83-86524-58-8 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c6120 _d6120 |