000 | 01194cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003818394 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112213.0 | ||
020 | _a9788375795202 | ||
035 | _a(OCoLC)995754002 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/JG _dWA M/MM |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aKeogh, Michelle. _9128967 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTajniki suszenia żywności : _bjak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora / _cMichelle Keogh ; ze wstępem Karielyn Tillman ; [przekład: Ewa Kleszcz]. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aDehydrating at home : _bgetting the best from your detydrator, from fruit leathers to meat jerkies |
|
260 |
_aŁódź : _bGalaktyka, _ccop. 2016. |
||
300 |
_a192 s. : _bil. kolor. ; _c22 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xsuszenie _vporadniki. _2kaba _9128968 |
|
700 | 1 |
_aKleszcz, Ewa. _eTł. _996555 |
|
700 | 1 |
_aTillman, Karielyn. _eWstęp _9128969 |
|
710 | 2 |
_aGalaktyka. _4pbl _9103527 |
|
920 | _a978-83-7579-520-2 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c61379 _d61379 |