000 01194cam a2200313 i 4500
001 xx003818394
003 NUKAT
005 20241231112213.0
020 _a9788375795202
035 _a(OCoLC)995754002
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/JG
_dWA M/MM
041 1 _apol
_heng
100 1 _aKeogh, Michelle.
_9128967
245 1 0 _aTajniki suszenia żywności :
_bjak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora /
_cMichelle Keogh ; ze wstępem Karielyn Tillman ; [przekład: Ewa Kleszcz].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aDehydrating at home :
_bgetting the best from your detydrator, from fruit leathers to meat jerkies
260 _aŁódź :
_bGalaktyka,
_ccop. 2016.
300 _a192 s. :
_bil. kolor. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIndeks.
650 7 _aŻywność
_xsuszenie
_vporadniki.
_2kaba
_9128968
700 1 _aKleszcz, Ewa.
_eTł.
_996555
700 1 _aTillman, Karielyn.
_eWstęp
_9128969
710 2 _aGalaktyka.
_4pbl
_9103527
920 _a978-83-7579-520-2
942 _2z
_cBKC
999 _c61379
_d61379