000 | 01374nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003921062 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092441.0 | ||
020 | _a9788320822748 | ||
035 | _a(OCoLC)995378711 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BK _cOLSZT 003/BKs |
||
100 | 1 |
_aMilewska, Mariola. _969943 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy gastronomii : _bod żywności do turystyki kulinarnej / _cMariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. |
250 | _aWyd. 2 zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne, _ccop. 2017. |
||
300 |
_a404 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 390-404. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. | |
650 | 7 |
_aTurystyka i gastronomia. _2kaba _994243 |
|
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki. _2kaba _926974 |
|
700 | 1 |
_aPrączko, Anna. _981958 |
|
700 | 1 |
_aStasiak, Andrzej _c(geografia). _946791 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne. _4pbl _996691 |
|
920 | _a978-83-208-2274-8 | ||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c62038 _d62038 |