000 01374nam a2200325 i 4500
001 xx003921062
003 NUKAT
005 20241231092441.0
020 _a9788320822748
035 _a(OCoLC)995378711
040 _aOLSZT 003/BK
_cOLSZT 003/BKs
100 1 _aMilewska, Mariola.
_969943
245 1 0 _aPodstawy gastronomii :
_bod żywności do turystyki kulinarnej /
_cMariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
250 _aWyd. 2 zm.
260 _aWarszawa :
_bPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
_ccop. 2017.
300 _a404 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 390-404.
521 8 _aDla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności, żywienia człowieka) i rolniczych (technologia żywności, agroturystyka) oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
650 7 _aTurystyka i gastronomia.
_2kaba
_994243
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki.
_2kaba
_926974
700 1 _aPrączko, Anna.
_981958
700 1 _aStasiak, Andrzej
_c(geografia).
_946791
710 2 _aPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
_4pbl
_996691
920 _a978-83-208-2274-8
942 _2z
_cBKW
999 _c62038
_d62038