000 01140nam a2200325 i 4500
001 xx003947743
003 NUKAT
005 20241231094230.0
020 _a9788379963560
035 _a(OCoLC)979166589
040 _aOLSZT 003/JG
_cOLSZT 003/JGs
_dOLSZT 003/DS
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKapusta, Ireneusz.
_9127222
245 1 0 _aWłaściwości fizykochemiczne winogron oraz win produkowanych w południowo-wschodniej Polsce /
_cIreneusz Kapusta.
250 _aWyd. 2.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2016.
300 _a186, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 162-178.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aWinogrona
_xbadania.
_2kaba
_9127336
650 7 _aWino
_xskład chemiczny.
_2kaba
_935307
650 7 _aWino
_xskutki fizjologiczne.
_2kaba
_9127337
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9101118
920 _a978-83-7996-356-0
942 _2z
_cBKC
999 _c62644
_d62644