000 01331cam a2200325 i 4500
001 xx004008722
003 NUKAT
005 20241231102243.0
020 _a9788393944842
_qczęść 2
020 _a9788393944859
_qkomplet część 1 i 2
035 _a(OCoLC)989742140
040 _aKR 7/AK
_cKR 7/AK
_dKR 7/MN
_dKR 7/HTs
100 1 _aMołoniewicz, Jan Marek.
_9131469
245 1 0 _aMenedżer gastronomii :
_bjak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny.
_nCz. 2,
_p[Zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem] /
_cJan Marek Mołoniewicz.
250 _a[Stan prawny na październik 2016 r.].
260 _aWarszawa :
_bMoja Consulting,
_c2017.
300 _a190 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aTyt. części z okł.
500 _aInform. o stanie prawnym ze wstępu s. 6.
650 7 _aGastronomia
_xzarządzanie.
_2kaba
_975140
650 7 _aGastronomia
_xaspekt ekonomiczny.
_2kaba
_9126173
650 7 _aRestauracje
_xzarządzanie.
_2kaba
_954997
920 _a978-83-939448-4-2
_qczęść 2
920 _a978-83-939448-5-9
_qkomplet część 1 i 2
942 _2z
_cBKW
999 _c62764
_d62764