000 | 01331cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004008722 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102243.0 | ||
020 |
_a9788393944842 _qczęść 2 |
||
020 |
_a9788393944859 _qkomplet część 1 i 2 |
||
035 | _a(OCoLC)989742140 | ||
040 |
_aKR 7/AK _cKR 7/AK _dKR 7/MN _dKR 7/HTs |
||
100 | 1 |
_aMołoniewicz, Jan Marek. _9131469 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMenedżer gastronomii : _bjak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. _nCz. 2, _p[Zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem] / _cJan Marek Mołoniewicz. |
250 | _a[Stan prawny na październik 2016 r.]. | ||
260 |
_aWarszawa : _bMoja Consulting, _c2017. |
||
300 |
_a190 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aTyt. części z okł. | ||
500 | _aInform. o stanie prawnym ze wstępu s. 6. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _xzarządzanie. _2kaba _975140 |
|
650 | 7 |
_aGastronomia _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _9126173 |
|
650 | 7 |
_aRestauracje _xzarządzanie. _2kaba _954997 |
|
920 |
_a978-83-939448-4-2 _qczęść 2 |
||
920 |
_a978-83-939448-5-9 _qkomplet część 1 i 2 |
||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c62764 _d62764 |