000 | 01306cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004041274 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104420.0 | ||
020 | _a9788374625487 | ||
020 |
_a9788374625494 _qe-ISBN |
||
035 | _a(OCoLC)995412553 | ||
040 |
_aŁ U/ew _cŁ U/ew _dŁ U/ew _dWR U/MWs |
||
099 | _aja2017008049 | ||
100 | 1 |
_aPłocki, Rafał. _9110158 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBezpieczeństwo żywności w kontekście jej fałszowania / _cRafał Płocki. |
260 |
_aSzczytno : _bWydawnictwo Wyższej Szkoły Policji, _c2017. |
||
300 |
_a168 s. : _bil. (w tym kolor.) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 163-168. | ||
650 | 7 |
_aBezpieczeństwo żywności. _2kaba _996439 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _zPolska _y1990-. _2kaba _967573 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _zPolska _y1990-. _2kaba _9132978 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xfalsyfikacja i inspekcja _zPolska _y1990-. _2kaba _9132979 |
|
710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Policji (Szczytno). _bWydział Wydawnictw i Poligrafii. _4pbl _9106805 |
|
920 | _a978-83-7462-548-7 | ||
920 |
_a978-83-7462-549-4 _qe-ISBN |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c63442 _d63442 |