000 01306cam a2200337 i 4500
001 xx004041274
003 NUKAT
005 20241231104420.0
020 _a9788374625487
020 _a9788374625494
_qe-ISBN
035 _a(OCoLC)995412553
040 _aŁ U/ew
_cŁ U/ew
_dŁ U/ew
_dWR U/MWs
099 _aja2017008049
100 1 _aPłocki, Rafał.
_9110158
245 1 0 _aBezpieczeństwo żywności w kontekście jej fałszowania /
_cRafał Płocki.
260 _aSzczytno :
_bWydawnictwo Wyższej Szkoły Policji,
_c2017.
300 _a168 s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 163-168.
650 7 _aBezpieczeństwo żywności.
_2kaba
_996439
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_967573
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9132978
650 7 _aŻywność
_xfalsyfikacja i inspekcja
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9132979
710 2 _aWyższa Szkoła Policji (Szczytno).
_bWydział Wydawnictw i Poligrafii.
_4pbl
_9106805
920 _a978-83-7462-548-7
920 _a978-83-7462-549-4
_qe-ISBN
942 _2z
_cBKC
999 _c63442
_d63442