000 01884cam a2200433 i 4500
001 xx004077715
003 NUKAT
005 20241231110850.0
020 _a9788301194307
035 _a(OCoLC)1000034585
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dBYDG 020/AMs
_dKR 93/MSs
041 1 _apol
_heng
100 1 _aLaganà, Pasqualina.
_9133825
245 1 0 _aMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
_cPasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aMicrobial toxins and related contamination in the food industry
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN SA,
_ccop. 2017.
300 _a113, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aKsiążka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia.
_2kaba
_936385
650 7 _aŻywność
_xskażenie.
_2kaba
_938164
650 7 _aToksyny drobnoustrojów.
_2kaba
_9160770
700 1 _aCaruso, Gabriella.
_9133826
700 1 _aBarone, Caterina.
_9130816
700 1 _aCaruso, Giorgia.
_9130813
700 1 _aParisi, Salvatore
_d(1970- ).
_9130817
700 1 _aMelcarne, Lucia.
_9133827
700 1 _aMazzù, Francesco.
_9133828
700 1 _aDelia, Antonino Santi.
_9133829
700 1 _aBłaszczak, Agnieszka.
_eTł.
_9114208
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_9100681
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004077715.jpg
920 _a978-83-01-19430-7
942 _2z
_cBKC
999 _c63892
_d63892