000 | 01884cam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004077715 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110850.0 | ||
020 | _a9788301194307 | ||
035 | _a(OCoLC)1000034585 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DSs _dBYDG 020/AMs _dKR 93/MSs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aLaganà, Pasqualina. _9133825 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / _cPasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak]. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aMicrobial toxins and related contamination in the food industry |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN SA, _ccop. 2017. |
||
300 |
_a113, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aKsiążka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia. _2kaba _936385 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskażenie. _2kaba _938164 |
|
650 | 7 |
_aToksyny drobnoustrojów. _2kaba _9160770 |
|
700 | 1 |
_aCaruso, Gabriella. _9133826 |
|
700 | 1 |
_aBarone, Caterina. _9130816 |
|
700 | 1 |
_aCaruso, Giorgia. _9130813 |
|
700 | 1 |
_aParisi, Salvatore _d(1970- ). _9130817 |
|
700 | 1 |
_aMelcarne, Lucia. _9133827 |
|
700 | 1 |
_aMazzù, Francesco. _9133828 |
|
700 | 1 |
_aDelia, Antonino Santi. _9133829 |
|
700 | 1 |
_aBłaszczak, Agnieszka. _eTł. _9114208 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN. _4pbl _9100681 |
|
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004077715.jpg |
920 | _a978-83-01-19430-7 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c63892 _d63892 |