000 01160cam a2200313 i 4500
001 xx004180273
003 NUKAT
005 20241231091102.0
020 _a9780953580224
035 _a(OCoLC)1014091966
040 _aKR 7/AK
_cKR 7/AK
_dKR 7/MN
_dKR 7/DZs
100 1 _aBird, David
_d(1938- ).
_9134383
245 1 0 _aUnderstanding wine technology :
_ba book for the non-scientist that explains the science of winemaking /
_cDavid Bird ; [foreword by Hugh Johnson].
246 1 4 _aUnderstanding wine technology :
_bthe science of wine explained
250 _a3rd. ed. repr.
260 _aNewark :
_bDBQA Publishing,
_c2017.
300 _aXX, 307 s. :
_bil. kolor. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aInform. o aut. wstępu na okł.
504 _aBibliogr. s. 297. Indeks.
650 7 _aEnologia.
_2kaba
_938173
650 7 _aEnologia
_xaparatura i sprzęt.
_2kaba
_9135574
700 1 _aJohnson, Hugh
_d(1939- ).
_eWstęp
_974648
920 _a978-0-9535802-2-4
942 _2z
_cBKC
999 _c64139
_d64139