000 | 01724cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002920813 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114025.0 | ||
020 | _a9788376631660 | ||
035 | _a(OCoLC)1414156427 | ||
040 |
_aSZCZ ZUT/MG _cSZCZ ZUT/MG _dSZCZ ZUT/MG _dWA M/AH _dSZCZ ZUT/MG |
||
041 | 0 |
_apol _beng _bger |
|
100 | 1 |
_aIwański, Robert Zbigniew. _9135394 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMożliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego / _cRobert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. |
260 |
_aSzczecin : _bZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, _c2013. |
||
300 |
_a134 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 121-129. | ||
530 | _aDostępne również w wersji elektronicznej. | ||
546 | _aStreszcz. niem. i ang. | ||
650 | 7 |
_aBakterie kwasu mlekowego _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _9135395 |
|
650 | 7 |
_aPiekarstwo _xtechniki. _2kaba _9118031 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki. _2kaba _936371 |
|
650 | 7 |
_aPszenżyto _xwykorzystanie. _2kaba _9135396 |
|
710 | 2 |
_aZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). _4pbl _995829 |
|
710 | 2 |
_aZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). _bWydawnictwo Uczelniane. _4pbl _9112470 |
|
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx002920813.jpg |
856 | 4 | 1 | _uhttp://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55453 |
920 | _a978-83-7663-166-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c64615 _d64615 |