000 01724cam a2200373 i 4500
001 xx002920813
003 NUKAT
005 20241231114025.0
020 _a9788376631660
035 _a(OCoLC)1414156427
040 _aSZCZ ZUT/MG
_cSZCZ ZUT/MG
_dSZCZ ZUT/MG
_dWA M/AH
_dSZCZ ZUT/MG
041 0 _apol
_beng
_bger
100 1 _aIwański, Robert Zbigniew.
_9135394
245 1 0 _aMożliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego /
_cRobert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
260 _aSzczecin :
_bZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny,
_c2013.
300 _a134 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 121-129.
530 _aDostępne również w wersji elektronicznej.
546 _aStreszcz. niem. i ang.
650 7 _aBakterie kwasu mlekowego
_xzastosowania przemysłowe.
_2kaba
_9135395
650 7 _aPiekarstwo
_xtechniki.
_2kaba
_9118031
650 7 _aŻywność
_xdomieszki.
_2kaba
_936371
650 7 _aPszenżyto
_xwykorzystanie.
_2kaba
_9135396
710 2 _aZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
_4pbl
_995829
710 2 _aZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
_bWydawnictwo Uczelniane.
_4pbl
_9112470
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx002920813.jpg
856 4 1 _uhttp://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55453
920 _a978-83-7663-166-0
942 _2z
_cBKC
999 _c64615
_d64615