000 01089cam a2200277 i 4500
001 xx004174031
003 NUKAT
005 20241231090657.0
020 _a9788370552794
035 _a(OCoLC)1036607374
040 _aSZCZ M/HS
_cSZCZ M/HS
_dKR U/MSos
_dGD 27/LKs
245 0 0 _aŻywienie człowieka i analiza żywności :
_bwybrane zagadnienia /
_credakcja naukowa Halina Grajeta.
260 _aWrocław :
_bUniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich,
_ccop. 2017.
300 _a202 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów kierunku farmacja i dietetyka oraz innych, związanych z analizą żywności.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_936357
700 1 _aGrajeta, Halina.
_eRed.
_997170
710 2 _aUniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław).
_4pbl
_9135404
920 _a978-83-7055-279-4
942 _2z
_cBKC
999 _c64618
_d64618