000 | 01089cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004174031 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090657.0 | ||
020 | _a9788370552794 | ||
035 | _a(OCoLC)1036607374 | ||
040 |
_aSZCZ M/HS _cSZCZ M/HS _dKR U/MSos _dGD 27/LKs |
||
245 | 0 | 0 |
_aŻywienie człowieka i analiza żywności : _bwybrane zagadnienia / _credakcja naukowa Halina Grajeta. |
260 |
_aWrocław : _bUniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich, _ccop. 2017. |
||
300 |
_a202 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunku farmacja i dietetyka oraz innych, związanych z analizą żywności. | |
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _936357 |
|
700 | 1 |
_aGrajeta, Halina. _eRed. _997170 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław). _4pbl _9135404 |
|
920 | _a978-83-7055-279-4 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c64618 _d64618 |