000 02195cam a2200445 i 4500
001 xx004106655
003 NUKAT
005 20241231112831.0
020 _a9788301193621
035 _a(OCoLC)1413417033
040 _aKR 048/AK
_bpol
_erda
_cKR 048/AK
_dKR 048/RW
_dKR 048/PK
_dBYDG 020/AMs
_dGL 001/JK
_dGD 27/BR
245 0 0 _aBiotechnologia żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.
250 _aWydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2017.
300 _a498 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNazwy autorów na stronie przytytułowej.
500 _aNa stronie tytułowej, okładce i grzbiecie także: "Wydawnictwo WNT".
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_936853
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- ).
_eRedakcja
_eAutor
_93366
700 1 _aReps, Arnold.
_eRedakcja
_eAutor
_918000
700 1 _aBabuchowski, Andrzej
_d(1949- ).
_eAutor
_941731
700 1 _aJędrychowski, Lucjan.
_eAutor
_9135472
700 1 _aLeman, Jacek.
_eAutor
_9133833
700 1 _aTwardowski, Tomasz
_d(1949- ).
_eAutor
_9135473
700 1 _aWzorek, Wiesław.
_eAutor
_989857
700 1 _aKowalewska-Piontas, Jadwiga.
_eAutor
_9135474
700 1 _aSałek, Anna Teresa.
_eAutor
_9135475
700 1 _aAdamczak, Marek.
_eAutor
_92264
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_eWydawca
_4pbl
_9100681
856 4 1 _3Spis treści
_uhttp://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2017/09/100000303156/100000303156_Bednarski_BiotechnologiaZywnosci.pdf
856 4 1 _uhttps://libra.ibuk.pl/book/195274
_zDostęp autoryzowany
920 _a978-83-01-19362-1
942 _2z
_cBKC
999 _c64650
_d64650