000 | 01541cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004291246 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102451.0 | ||
020 | _a9788364758676 | ||
035 | _a(OCoLC)1036650841 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ _dSZCZ ZUT/MGs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPodstawy analizy i oceny jakości żywności : _bskrypt do ćwiczeń / _cpod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska. |
250 | _aWydanie 3 poprawione i uzupełnione. | ||
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, _c2018. |
||
300 |
_a286, [1] strona : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia na stronach 277-280. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _936364 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _952975 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _936397 |
|
700 | 1 |
_aFortuna, Teresa _d(1949- ). _eAutor _eRedakcja _9102884 |
|
700 | 1 |
_aBączkowicz, Małgorzata. _eAutor _9102883 |
|
700 | 1 |
_aJuszczak, Lesław. _eAutor _9137665 |
|
700 | 1 |
_aSobolewska-Zielińska, Joanna. _eAutor _9137666 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9117163 |
|
920 | _a978-83-64758-67-6 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c65769 _d65769 |