000 01541cam a2200337 i 4500
001 xx004291246
003 NUKAT
005 20241231102451.0
020 _a9788364758676
035 _a(OCoLC)1036650841
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
_dSZCZ ZUT/MGs
245 0 0 _aPodstawy analizy i oceny jakości żywności :
_bskrypt do ćwiczeń /
_cpod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska.
250 _aWydanie 3 poprawione i uzupełnione.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
_c2018.
300 _a286, [1] strona :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 277-280.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_936364
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_952975
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_936397
700 1 _aFortuna, Teresa
_d(1949- ).
_eAutor
_eRedakcja
_9102884
700 1 _aBączkowicz, Małgorzata.
_eAutor
_9102883
700 1 _aJuszczak, Lesław.
_eAutor
_9137665
700 1 _aSobolewska-Zielińska, Joanna.
_eAutor
_9137666
710 2 _aUniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9117163
920 _a978-83-64758-67-6
942 _2z
_cBKC
999 _c65769
_d65769