000 | 02003cam a2200517 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004408592 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114403.0 | ||
020 | _a9788372527608 | ||
035 | _a(OCoLC)1055637853 | ||
040 |
_aŁ U/asl _bpol _erda _cŁ U/asl _dŁ U/AG _dWR U/hbs _dWA 14/ABs |
||
046 | _k2018 | ||
099 | _aja2018011153 | ||
100 | 1 |
_aKabaja, Bartłomiej. _eAutor _9127530 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKryteria oceny znakowania opakowań jednostkowych suplementów diety / _cBartłomiej Kabaja. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, _c2018. |
||
300 |
_a205 stron : _bilustracje (w tym kolorowe) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | 1 | _a2001- | |
490 | 1 |
_aMonografie : prace doktorskie / Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, _x1898-6439 ; _vnr 31 |
|
504 | _aBibliografia na stronach 190-199. | ||
648 | 7 |
_a2001- _2DBN _9175699 |
|
650 | 7 |
_aDodatki żywieniowe. _2kaba _925895 |
|
650 | 7 |
_aDodatki żywieniowe _xopakowania. _2kaba _9138949 |
|
650 | 7 |
_aDodatki żywieniowe _xetykietowanie. _2kaba _9138950 |
|
650 | 7 |
_aOpakowania _xaspekt społeczny. _2kaba _9113465 |
|
650 | 7 |
_aKonsumenci _2DBN _9174863 |
|
650 | 7 |
_aOpakowania _2DBN _9171788 |
|
650 | 7 |
_aSuplementy diety _2DBN _9172899 |
|
650 | 7 |
_aWywiad socjologiczny _2DBN _9170520 |
|
650 | 7 |
_aZnakowanie żywności _2DBN _9174745 |
|
651 | 7 |
_aPolska _2DBN _9172001 |
|
655 | 7 |
_aRaport z badań _2DBN _9173747 |
|
655 | 7 |
_aRozprawa doktorska _2DBN _9173902 |
|
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
658 | _aPrawo i wymiar sprawiedliwości | ||
710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna (Kraków). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9100775 |
|
830 | 0 |
_aMonografie - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie _x1898-6439 _vnr 31 _963614 |
|
920 | _a978-83-7252-760-8 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c66766 _d66766 |