000 02337cam a2200457 i 4500
001 xx004409228
003 NUKAT
005 20241231114427.0
020 _a9788301200435
035 _a(OCoLC)1413479779
040 _aGDY 17/IK
_bpol
_erda
_cGDY 17/IK
_dWR 004/EJ
245 0 0 _aMięso i przetwory drobiowe :
_btechnologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
_cpod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
250 _aWydanie I - 1 dodruk (PWN).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2018.
300 _aXI, [3], 573, [1] stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aŻywność, Jakość, Technologia
500 _aKsiążka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 _aDla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650 7 _aMięso drobiowe
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_944022
650 7 _aMięso drobiowe
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_944023
700 1 _aGrabowski, Tadeusz
_c(technologia żywności i żywienia).
_eRedakcja
_944018
700 1 _aKijowski, Jacek
_d(1948-2013).
_eRedakcja
_939255
700 1 _aAnders, Elżbieta.
_eAutor
_944017
700 1 _aCegielska-Radziejewska, Renata.
_eAutor
_962493
700 1 _aKonieczny, Piotr.
_eAutor
_9139238
700 1 _aKrala, Lucjan
_d(1949- ).
_eAutor
_9139239
700 1 _aZiołecki, Jerzy.
_eAutor
_9139240
700 1 _aKusterka, Robert
_d(1964- ).
_eAutor
_9139241
700 1 _aWoś, Zofia.
_eAutor
_9139242
700 1 _aWysłouch, Wiktor.
_eAutor
_9139243
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_eWydawca
_4pbl
_9100708
830 0 _aŻywność, Jakość, Technologia
_939256
856 4 8 _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001464603.jpg
920 _a978-83-01-20043-5
942 _2z
_cBKC
999 _c67001
_d67001