000 | 02337cam a2200457 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004409228 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114427.0 | ||
020 | _a9788301200435 | ||
035 | _a(OCoLC)1413479779 | ||
040 |
_aGDY 17/IK _bpol _erda _cGDY 17/IK _dWR 004/EJ |
||
245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory drobiowe : _btechnologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / _cpod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki. |
250 | _aWydanie I - 1 dodruk (PWN). | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2018. |
||
300 |
_aXI, [3], 573, [1] stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aŻywność, Jakość, Technologia | |
500 | _aKsiążka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993). | ||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym. | |
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xprodukcja i handel _vpodręczniki akademickie. _2kaba _944022 |
|
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _944023 |
|
700 | 1 |
_aGrabowski, Tadeusz _c(technologia żywności i żywienia). _eRedakcja _944018 |
|
700 | 1 |
_aKijowski, Jacek _d(1948-2013). _eRedakcja _939255 |
|
700 | 1 |
_aAnders, Elżbieta. _eAutor _944017 |
|
700 | 1 |
_aCegielska-Radziejewska, Renata. _eAutor _962493 |
|
700 | 1 |
_aKonieczny, Piotr. _eAutor _9139238 |
|
700 | 1 |
_aKrala, Lucjan _d(1949- ). _eAutor _9139239 |
|
700 | 1 |
_aZiołecki, Jerzy. _eAutor _9139240 |
|
700 | 1 |
_aKusterka, Robert _d(1964- ). _eAutor _9139241 |
|
700 | 1 |
_aWoś, Zofia. _eAutor _9139242 |
|
700 | 1 |
_aWysłouch, Wiktor. _eAutor _9139243 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _eWydawca _4pbl _9100708 |
|
830 | 0 |
_aŻywność, Jakość, Technologia _939256 |
|
856 | 4 | 8 | _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001464603.jpg |
920 | _a978-83-01-20043-5 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c67001 _d67001 |