000 01214cam a2200313 i 4500
001 xx004392254
003 NUKAT
005 20241231113257.0
020 _a9788322790991
035 _a(OCoLC)1050795906
040 _aSIEDL 001/EC
_bpol
_erda
_cSIEDL 001/EC
_dOLSZT 003/JGs
_dKR U/JAKs
_dWR 037/MK
041 0 _apol
_beng
100 1 _aFiedurek, Jan
_d(1950- ).
_eAutor
_961913
245 1 0 _aWybrane aspekty zdrowego odżywiania /
_cJan Fiedurek.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
_c2018.
300 _a246, [1] strona :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 229-246.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
650 7 _aSubstancje odżywcze
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_982408
650 7 _aŻywienie
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_946638
650 7 _aŻywność naturalna
_vporadniki.
_2kaba
_9139570
710 2 _aUniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9101436
920 _a978-83-227-9099-1
942 _2z
_cBKC
999 _c67159
_d67159