000 | 01214cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004392254 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113257.0 | ||
020 | _a9788322790991 | ||
035 | _a(OCoLC)1050795906 | ||
040 |
_aSIEDL 001/EC _bpol _erda _cSIEDL 001/EC _dOLSZT 003/JGs _dKR U/JAKs _dWR 037/MK |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aFiedurek, Jan _d(1950- ). _eAutor _961913 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane aspekty zdrowego odżywiania / _cJan Fiedurek. |
260 |
_aLublin : _bWydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, _c2018. |
||
300 |
_a246, [1] strona : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia na stronach 229-246. | ||
546 | _aStreszczenie w języku angielskim. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje odżywcze _xaspekt zdrowotny. _2kaba _982408 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _xaspekt zdrowotny. _2kaba _946638 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _vporadniki. _2kaba _9139570 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9101436 |
|
920 | _a978-83-227-9099-1 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c67159 _d67159 |