000 01235cam a2200349 i 4500
001 xx004808942
003 NUKAT
005 20241231095736.0
020 _a9788379967445
035 _a(OCoLC)1142851731
040 _aLUBL 58/MN
_bpol
_erda
_cLUBL 58/MN
_dKAT U/MBs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aCzłowiek - żywność - środowisko.
_nT. 1 /
_credakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus.
250 _aWydanie I.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2019.
300 _a169 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
546 _aStreszczenia angielskie.
650 7 _aZdrowie.
_2kaba
_936023
650 7 _aŻywność.
_2kaba
_936411
650 7 _aRolnictwo.
_2kaba
_933060
650 7 _aŚrodowisko.
_2kaba
_936281
700 1 _aKluz, Maciej.
_eRedakcja
_9145619
700 1 _aHanus, Paweł
_c(technologia żywności).
_eRedakcja
_9145620
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9101118
920 _a978-83-7996-744-5
942 _2z
_cBKC
999 _c70546
_d70546