000 | 01235cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004808942 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095736.0 | ||
020 | _a9788379967445 | ||
035 | _a(OCoLC)1142851731 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _bpol _erda _cLUBL 58/MN _dKAT U/MBs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aCzłowiek - żywność - środowisko. _nT. 1 / _credakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus. |
250 | _aWydanie I. | ||
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2019. |
||
300 |
_a169 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
546 | _aStreszczenia angielskie. | ||
650 | 7 |
_aZdrowie. _2kaba _936023 |
|
650 | 7 |
_aŻywność. _2kaba _936411 |
|
650 | 7 |
_aRolnictwo. _2kaba _933060 |
|
650 | 7 |
_aŚrodowisko. _2kaba _936281 |
|
700 | 1 |
_aKluz, Maciej. _eRedakcja _9145619 |
|
700 | 1 |
_aHanus, Paweł _c(technologia żywności). _eRedakcja _9145620 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9101118 |
|
920 | _a978-83-7996-744-5 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c70546 _d70546 |