000 01518cam a2200385 i 4500
001 xx004587510
003 NUKAT
005 20241231103649.0
020 _a9788366199132
035 _a(OCoLC)1100259053
040 _aPOZN 004/MKA
_bpol
_erda
_cPOZN 004/MKA
_dWA U/JKs
_dPOZN 004/PJ
_dPOZN 004/KM
041 0 _apol
_beng
046 _k2019
100 1 _aPachołek, Bogdan.
_eAutor
_916060
245 1 0 _aProdukty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności /
_cBogdan Pachołek ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2019.
300 _a170 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia na stronach 141-166.
530 _aDostępne również w wersji elektronicznej.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aOwoce
_xprodukcja i handel
_xprodukty uboczne.
_2kaba
_9146719
650 7 _aHandel żywnością
_y1990-.
_2kaba
_996438
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_eInstytucja sprawcza
_971396
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9100715
856 4 1 _uhttps://wydawnictwo.ue.poznan.pl/books/978-83-66199-13-2/978-83-66199-13-2.pdf
920 _a978-83-66199-13-2
942 _2z
_cBKC
999 _c71243
_d71243