000 01237nam a2200325 i 4500
001 xx004572564
003 NUKAT
005 20241231102638.0
020 _a9788366199026
035 _a(OCoLC)1091269015
040 _aPOZN 004/MKA
_bpol
_erda
_cPOZN 004/MKA
_dPOZN 004/LKs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSikorska, Ewa.
_eAutor
_953033
245 1 0 _aSpektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności /
_cEwa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2019.
300 _a333 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 288-322.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
650 7 _aŻywność
_xbadania.
_2kaba
_975484
650 7 _aSpektroskopia optyczna.
_2kaba
_9134373
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_eInstytucja sprawcza
_971396
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9100715
920 _a978-83-66199-02-6
942 _2z
_cBKC
999 _c71261
_d71261