000 01256nam a2200337 i 4500
001 xx005030358
003 NUKAT
005 20241231091955.0
020 _a9788379968046
035 _a(OCoLC)1236063933
040 _aKAT U/MB
_bpol
_erda
_cKAT U/MBs
_dKAT U/MB
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aŻywność i jej bezpieczeństwo /
_credakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska.
250 _aWydanie I.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2020.
300 _a122 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy pracach.
546 _aStreszczenia w języku angielskim.
650 7 _aBezpieczeństwo żywności.
_2kaba
_996439
650 7 _aŻywność.
_2kaba
_936411
700 1 _aGajdek, Grażyna.
_eRedakcja
_9118335
700 1 _aPuchalski, Czesław.
_eRedakcja
_9121312
700 1 _aJaworska, Grażyna
_c(technologia żywności).
_eRedakcja
_9147470
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9101118
920 _a978-83-7996-804-6
942 _2z
_cBKM
999 _c72411
_d72411