000 01557nam a2200361 i 4500
001 xx005255380
003 NUKAT
005 20241231115224.0
020 _a9788302183102
_qczęść 2
020 _a9788302183126
_qcałość
035 _a(OCoLC)1288366571
040 _aKR 7/DZ
_bpol
_erda
_cKR 7/DZs
_dKR 7/MN
100 1 _aKonarzewska, Małgorzata.
_eAutor
_9153141
245 1 0 _aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem :
_bprzygotowanie i wydawanie dań : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : HGT.02 : podręcznik.
_nCz. 2 /
_cMałgorzata Konarzewska.
246 3 0 _aPrzygotowanie i wydawanie dań
250 _aWydanie VIII (2021).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2021.
300 _a576 stron :
_bilustracje kolorowe ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aU góry okładki: Reforma 2019.
504 _aBibliografia na stronach 571-572.
521 8 _aDla uczniów branżowej szkoły I stopnia, technikum.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_9129533
650 7 _aKuchnia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_9153142
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_936362
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_eWydawca
_4pbl
_9100891
920 _a978-83-02-18310-2
_qczęść 2
920 _a978-83-02-18312-6
_qcałość
942 _2z
_cBKC
999 _c75498
_d75498