000 | 01557nam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005255380 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115224.0 | ||
020 |
_a9788302183102 _qczęść 2 |
||
020 |
_a9788302183126 _qcałość |
||
035 | _a(OCoLC)1288366571 | ||
040 |
_aKR 7/DZ _bpol _erda _cKR 7/DZs _dKR 7/MN |
||
100 | 1 |
_aKonarzewska, Małgorzata. _eAutor _9153141 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem : _bprzygotowanie i wydawanie dań : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : HGT.02 : podręcznik. _nCz. 2 / _cMałgorzata Konarzewska. |
246 | 3 | 0 | _aPrzygotowanie i wydawanie dań |
250 | _aWydanie VIII (2021). | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2021. |
||
300 |
_a576 stron : _bilustracje kolorowe ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aU góry okładki: Reforma 2019. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 571-572. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów branżowej szkoły I stopnia, technikum. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _9129533 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _9153142 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _936362 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _eWydawca _4pbl _9100891 |
|
920 |
_a978-83-02-18310-2 _qczęść 2 |
||
920 |
_a978-83-02-18312-6 _qcałość |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c75498 _d75498 |