000 | 01232cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005284698 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090333.0 | ||
020 | _a9788379969272 | ||
035 | _a(OCoLC)1296504170 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _bpol _erda _cLUBL 58/RL _dKR 7/AKs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aPotencjał biologiczny żywności. _nCz. 1 / _credakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. |
250 | _aWydanie I. | ||
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2021. |
||
300 |
_a114 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy pracach. | ||
546 | _aStreszczenia w języku angielskim. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _932452 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna. _2kaba _936419 |
|
650 | 7 |
_aŻywność funkcjonalna. _2kaba _956786 |
|
700 | 1 |
_aGajdek, Grażyna. _eRedakcja _9118335 |
|
700 | 1 |
_aPuchalski, Czesław. _eRedakcja _9121312 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9101118 |
|
920 | _a978-83-7996-927-2 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c76213 _d76213 |