000 01232cam a2200337 i 4500
001 xx005284698
003 NUKAT
005 20241231090333.0
020 _a9788379969272
035 _a(OCoLC)1296504170
040 _aLUBL 58/RL
_bpol
_erda
_cLUBL 58/RL
_dKR 7/AKs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aPotencjał biologiczny żywności.
_nCz. 1 /
_credakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
250 _aWydanie I.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2021.
300 _a114 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy pracach.
546 _aStreszczenia w języku angielskim.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_932452
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_936419
650 7 _aŻywność funkcjonalna.
_2kaba
_956786
700 1 _aGajdek, Grażyna.
_eRedakcja
_9118335
700 1 _aPuchalski, Czesław.
_eRedakcja
_9121312
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9101118
920 _a978-83-7996-927-2
942 _2z
_cBKC
999 _c76213
_d76213