000 00953cam a2200265 i 4500
001 zz2002944648
003 NUKAT
005 20241231093315.0
020 _a8386796502
035 _a(OCoLC)749391880
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/EG
245 0 0 _aWpływ skażeń środowiska na jakość produktów spożywczych :
_brola produkcji ekologicznej w poprawie zdrowia społeczeństwa /
_c[aut. M. M. Brzóska et al.].
260 _aBiałystok :
_bFundacja "Życie w Zdrowiu",
_c2001.
300 _a68 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 67-68.
650 7 _aProdukty rolno-spożywcze
_xjakość.
_2kaba
_983490
650 7 _aŻywność
_xskażenie.
_2kaba
_938164
700 1 _aBrzóska, Małgorzata M.
_94518
920 _a83-86796-50-2
942 _2z
_cBKC
999 _c7942
_d7942