000 | 00953cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2002944648 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093315.0 | ||
020 | _a8386796502 | ||
035 | _a(OCoLC)749391880 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/EG |
||
245 | 0 | 0 |
_aWpływ skażeń środowiska na jakość produktów spożywczych : _brola produkcji ekologicznej w poprawie zdrowia społeczeństwa / _c[aut. M. M. Brzóska et al.]. |
260 |
_aBiałystok : _bFundacja "Życie w Zdrowiu", _c2001. |
||
300 |
_a68 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 67-68. | ||
650 | 7 |
_aProdukty rolno-spożywcze _xjakość. _2kaba _983490 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskażenie. _2kaba _938164 |
|
700 | 1 |
_aBrzóska, Małgorzata M. _94518 |
|
920 | _a83-86796-50-2 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c7942 _d7942 |