000 | 02092cas a2200409 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | ga97633091 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091131.0 | ||
022 | _a0138-080X | ||
035 | _a(OCoLC)1423932603 | ||
040 |
_aLUBL 58/AG _cLUBL 58/AG _dLUBL 58/ASs _dŁ U/TKs _dWA U/EZ _dLUBL 58/AGP _dSIEDL 001/EC |
||
041 | 0 |
_apol _beng _brus |
|
210 | 1 | _aRocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. | |
222 | 0 | _aRoczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego | |
245 | 0 | 0 | _aRoczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. Nauk. - Tech., _c1976-2010. |
||
300 | _c24 cm. | ||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
362 | 0 | _aT.3 (1976)-(2010). | |
500 | _aOd T. 15 (1978) zm. wydaw.: Inst. Przem. Mięs. i Tłuszcz. | ||
500 | _aCzasopismo przestało się ukazywać ; inf. od wydawcy. | ||
515 | _aCzasopismo kontynuuje numerację poprzedniego tyt.: "Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego". | ||
546 | _aStreszcz. ang., ros. | ||
580 | _aOd 2011 w połączeniu z: "Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego", "Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego" utworzył: "Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego". | ||
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel _zPolska _y1945- _vczasopisma. _2kaba _938301 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel _vczasopisma. _2kaba _929645 |
|
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xczasopisma. _2kaba _934007 |
|
710 | 2 |
_aInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). _99985 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
780 | 0 | 0 |
_tRoczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego _g1964-1975 _x0511-1420 _w(NUKAT)ga97633090 |
785 | 1 | 7 |
_tPostępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego _g2011- _x2083-5809 _w(NUKAT)xx002143000 |
785 | 1 | 7 |
_tPrace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego _g1958-2010 _x0554-9043 _w(NUKAT)ga97635474 |
942 |
_2z _cCZS |
||
999 |
_c83409 _d83409 |