000 01479cas a22003731i 4500
001 xx005406821
003 NUKAT
005 20241231102514.0
022 _a0366-7154
035 _a(OCoLC)1346438130
040 _aKR 7/AO
_bpol
_erda
_cKR 7/AOs
_dKR 7/AM
041 0 _ager
_beng
_bfre
210 1 _aChem. Mikrobiol. Technol. Lebensm.
222 0 _aChemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel
245 0 0 _aChemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel =
_bFood Chemistry, Microbiology, Technology = Chimie, Microbiologie, Technologie Alimentaire.
246 3 1 _aFood Chemistry, Microbiology, Technology
246 3 1 _aChimie Microbiologie Technologie Alimentaire
_f-1976/78
246 1 3 _aCMTL
260 _aNürnberg :
_bVerlag Hans Carl,
_c1972-1995.
300 _c30 cm.
310 _aDwumiesięcznik
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
362 0 _a1 (1971/72) - [Bd.17] (1995).
380 _aCzasopisma
500 _aOpis na podstawie: Bd.3, nr 1 (1974) i częściowo katalogu ZDB online.
546 _aStreszczenia w języku angielskim, francuskim.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xbadania
_vczasopisma.
_2kaba
_975509
710 2 _aFachverlag Hans Carl (Norymberga).
_eWydawca
_4pbl
_9157413
785 0 0 _tAdvances in Food Sciences
_gBd.18 nr 1 (1996)-
_x1431-7737
942 _2z
_cCZS
999 _c84235
_d84235