000 | 01479cas a22003731i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005406821 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102514.0 | ||
022 | _a0366-7154 | ||
035 | _a(OCoLC)1346438130 | ||
040 |
_aKR 7/AO _bpol _erda _cKR 7/AOs _dKR 7/AM |
||
041 | 0 |
_ager _beng _bfre |
|
210 | 1 | _aChem. Mikrobiol. Technol. Lebensm. | |
222 | 0 | _aChemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel | |
245 | 0 | 0 |
_aChemie, Mikrobiologie, Technologie der Lebensmittel = _bFood Chemistry, Microbiology, Technology = Chimie, Microbiologie, Technologie Alimentaire. |
246 | 3 | 1 | _aFood Chemistry, Microbiology, Technology |
246 | 3 | 1 |
_aChimie Microbiologie Technologie Alimentaire _f-1976/78 |
246 | 1 | 3 | _aCMTL |
260 |
_aNürnberg : _bVerlag Hans Carl, _c1972-1995. |
||
300 | _c30 cm. | ||
310 | _aDwumiesięcznik | ||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
362 | 0 | _a1 (1971/72) - [Bd.17] (1995). | |
380 | _aCzasopisma | ||
500 | _aOpis na podstawie: Bd.3, nr 1 (1974) i częściowo katalogu ZDB online. | ||
546 | _aStreszczenia w języku angielskim, francuskim. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xbadania _vczasopisma. _2kaba _975509 |
|
710 | 2 |
_aFachverlag Hans Carl (Norymberga). _eWydawca _4pbl _9157413 |
|
785 | 0 | 0 |
_tAdvances in Food Sciences _gBd.18 nr 1 (1996)- _x1431-7737 |
942 |
_2z _cCZS |
||
999 |
_c84235 _d84235 |