000 | 02033cam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005410648 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102758.0 | ||
020 |
_a9788301222864 _qTom 2 |
||
020 |
_a9788301221171 _qTom 1-3 |
||
035 | _a(OCoLC)1345684445 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _bpol _erda _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/ESOs _dLUBL 58/RL _dKAT 046/AGU _dŁ 68/MN |
||
245 | 0 | 0 |
_aŻywienie człowieka zdrowego i chorego. _n2 / _credaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych]. |
250 | _aWydanie III. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN SA, _c2022. |
||
300 |
_aXX, 619 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aTytuł tomu 1: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu. | ||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych, i innych uczelni wyższych realizujących przedmioty z zakresu żywienia, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów i domów opieki. | |
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _936357 |
|
650 | 7 |
_aDietetyka _vpodręczniki akademickie. _2kaba _925855 |
|
650 | 7 |
_aDietoterapia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9160401 |
|
700 | 1 |
_aGrzymisławski, Marian. _eRedakcja _9160395 |
|
700 | 1 |
_aMoszak, Małgorzata. _eRedakcja _9160397 |
|
700 | 1 |
_aBajerska-Jarzębowska, Joanna. _eAutor _9160396 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN. _eWydawca _4pbl _9100681 |
|
856 | 4 | 1 |
_3Spis treści _uhttps://cybra.lodz.pl/umed-spis-tresci/MN/xx005410648.pdf |
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttps://cybra.lodz.pl/umed-okladki/MN/xx005410648.jpg |
920 |
_a978-83-01-22286-4 _qTom 2 |
||
920 |
_a978-83-01-22117-1 _qTom 1-3 |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c86335 _d86335 |