000 02033cam a2200397 i 4500
001 xx005410648
003 NUKAT
005 20241231102758.0
020 _a9788301222864
_qTom 2
020 _a9788301221171
_qTom 1-3
035 _a(OCoLC)1345684445
040 _aLUBL 58/RL
_bpol
_erda
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/ESOs
_dLUBL 58/RL
_dKAT 046/AGU
_dŁ 68/MN
245 0 0 _aŻywienie człowieka zdrowego i chorego.
_n2 /
_credaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych].
250 _aWydanie III.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN SA,
_c2022.
300 _aXX, 619 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aTytuł tomu 1: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu.
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 8 _aDla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych, i innych uczelni wyższych realizujących przedmioty z zakresu żywienia, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów i domów opieki.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_936357
650 7 _aDietetyka
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_925855
650 7 _aDietoterapia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9160401
700 1 _aGrzymisławski, Marian.
_eRedakcja
_9160395
700 1 _aMoszak, Małgorzata.
_eRedakcja
_9160397
700 1 _aBajerska-Jarzębowska, Joanna.
_eAutor
_9160396
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_eWydawca
_4pbl
_9100681
856 4 1 _3Spis treści
_uhttps://cybra.lodz.pl/umed-spis-tresci/MN/xx005410648.pdf
856 4 8 _3Okładka
_uhttps://cybra.lodz.pl/umed-okladki/MN/xx005410648.jpg
920 _a978-83-01-22286-4
_qTom 2
920 _a978-83-01-22117-1
_qTom 1-3
942 _2z
_cBKC
999 _c86335
_d86335