000 | 01105cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001581775 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104527.0 | ||
020 | _a8320401828 | ||
035 | _a(OCoLC)751325614 | ||
040 |
_aNUKAT _cLUBL 58/LK |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aNowe metody zagęszczania i suszenia żywności : _bmateriały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST / _cpod red. Arnolda Spicera. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg. : _aAdvances in preconcentration and dehydration of foods |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Nauk. - Techn., _c1980. |
||
300 |
_a519, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. po rozdz. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xodwadnianie _vkonferencje. _2kaba _9160367 |
|
700 | 1 |
_aSpicer, Arnold. _eRed. _9160332 |
|
700 | 1 |
_aLewicki, Piotr P. _d(1937-2011). _eTł. _913161 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
920 | _a83-204-0182-8 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c86359 _d86359 |