000 01105cam a2200301 i 4500
001 xx001581775
003 NUKAT
005 20241231104527.0
020 _a8320401828
035 _a(OCoLC)751325614
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/LK
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aNowe metody zagęszczania i suszenia żywności :
_bmateriały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST /
_cpod red. Arnolda Spicera.
246 1 _iTyt. oryg. :
_aAdvances in preconcentration and dehydration of foods
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Nauk. - Techn.,
_c1980.
300 _a519, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. po rozdz.
650 7 _aŻywność
_xodwadnianie
_vkonferencje.
_2kaba
_9160367
700 1 _aSpicer, Arnold.
_eRed.
_9160332
700 1 _aLewicki, Piotr P.
_d(1937-2011).
_eTł.
_913161
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
920 _a83-204-0182-8
942 _2z
_cBKM
999 _c86359
_d86359