000 | 08005nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005520816 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114320.0 | ||
020 | _a9788382111637 | ||
020 |
_a9788382111644 _qeISBN |
||
035 | _a(OCoLC)1374900994 | ||
040 |
_aPOZN 004/LK _bpol _erda _cPOZN 004/LKs |
||
245 | 0 | 0 |
_aJakość żywności atrybucyjnej / _credakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska ; [autorzy] Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudzinski ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo UEP, _c2023. |
||
300 |
_a174, [1] strona : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aMateriały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, _x1689-7412 ; _v373 |
|
504 | _aBibliografia na stronach 170-[175]. | ||
650 | 7 |
_aŻywność funkcjonalna _xjakość _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _9160843 |
|
650 | 7 |
_aŻywność wzbogacona _xjakość _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _9160844 |
|
650 | 7 |
_aŻywność wygodna _xjakość _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _9160845 |
|
700 | 1 |
_aSamotyja, Urszula. _eRedakcja _eAutor _987317 |
|
700 | 1 |
_aSielicka, Maria. _eRedakcja _eAutor _9139584 |
|
700 | 1 |
_aDankowska, Anna Jadwiga. _eAutor _9139581 |
|
700 | 1 |
_aJasińska-Kuligowska, Iwona. _eAutor _9139582 |
|
700 | 1 |
_aKlensporf-Pawlik, Dorota. _eAutor _9139583 |
|
700 | 1 |
_aKlimczak, Inga. _eAutor _983181 |
|
700 | 1 |
_aZmudziński, Wojciech. _eAutor _956240 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _eInstytucja sprawcza _971396 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9100715 |
|
830 | 0 |
_aMateriały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu _x1689-7412 _v373 _974596 |
|
920 | _a978-83-8211-163-7 | ||
920 |
_a978-83-8211-164-4 _qeISBN |
||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c86457 _d86457 |