000 08005nam a2200433 i 4500
001 xx005520816
003 NUKAT
005 20241231114320.0
020 _a9788382111637
020 _a9788382111644
_qeISBN
035 _a(OCoLC)1374900994
040 _aPOZN 004/LK
_bpol
_erda
_cPOZN 004/LKs
245 0 0 _aJakość żywności atrybucyjnej /
_credakcja naukowa Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska ; [autorzy] Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Wojciech Zmudzinski ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo UEP,
_c2023.
300 _a174, [1] strona :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
_x1689-7412 ;
_v373
504 _aBibliografia na stronach 170-[175].
650 7 _aŻywność funkcjonalna
_xjakość
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_9160843
650 7 _aŻywność wzbogacona
_xjakość
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_9160844
650 7 _aŻywność wygodna
_xjakość
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_9160845
700 1 _aSamotyja, Urszula.
_eRedakcja
_eAutor
_987317
700 1 _aSielicka, Maria.
_eRedakcja
_eAutor
_9139584
700 1 _aDankowska, Anna Jadwiga.
_eAutor
_9139581
700 1 _aJasińska-Kuligowska, Iwona.
_eAutor
_9139582
700 1 _aKlensporf-Pawlik, Dorota.
_eAutor
_9139583
700 1 _aKlimczak, Inga.
_eAutor
_983181
700 1 _aZmudziński, Wojciech.
_eAutor
_956240
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_eInstytucja sprawcza
_971396
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9100715
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
_x1689-7412
_v373
_974596
920 _a978-83-8211-163-7
920 _a978-83-8211-164-4
_qeISBN
942 _2z
_cBKW
999 _c86457
_d86457