000 01146cam a2200289 i 4500
001 xx001082687
003 NUKAT
005 20241231112932.0
020 _a8320414849
035 _a(OCoLC)749657006
040 _aWA M/MM
_cWA M/MM
_dWA M/LS
100 1 _aNiewiadomski, Henryk
_d(1905-1992).
_9160582
245 1 0 _aTechnologia tłuszczów jadalnych /
_cHenryk Niewiadomski.
250 _aWyd. 2 zm.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1993.
300 _a464 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xprzerób.
_2kaba
_947104
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
920 _a83-204-1484-9
942 _2z
_cBKM
999 _c86501
_d86501