000 | 01146cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001082687 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112932.0 | ||
020 | _a8320414849 | ||
035 | _a(OCoLC)749657006 | ||
040 |
_aWA M/MM _cWA M/MM _dWA M/LS |
||
100 | 1 |
_aNiewiadomski, Henryk _d(1905-1992). _9160582 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia tłuszczów jadalnych / _cHenryk Niewiadomski. |
250 | _aWyd. 2 zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1993. |
||
300 |
_a464 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych. | |
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xprzerób. _2kaba _947104 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
920 | _a83-204-1484-9 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c86501 _d86501 |