000 02866nam a2200289 i 4500
001 xx005554721
003 NUKAT
005 20241231085812.0
020 _a9788381003674
035 _a(OCoLC)1378337610
040 _aOLSZT 003/DS
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/DSs
100 1 _aJakubowska, Dominika.
_eAutor
_970654
245 1 0 _aAutentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów /
_cDominika Jakubowska.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
_c© copyright 2023.
300 _a217, [1] strona :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 167-188.
536 _aBadania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki
650 7 _aŻywność
_xjakość
_xocena
_zPolska.
_2kaba
_988218
710 2 _aUniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9101034
920 _a978-83-8100-367-4
942 _2z
_cBKC
999 _c86591
_d86591