000 | 02866nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005554721 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085812.0 | ||
020 | _a9788381003674 | ||
035 | _a(OCoLC)1378337610 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _bpol _erda _cOLSZT 003/DSs |
||
100 | 1 |
_aJakubowska, Dominika. _eAutor _970654 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAutentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / _cDominika Jakubowska. |
260 |
_aOlsztyn : _bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, _c© copyright 2023. |
||
300 |
_a217, [1] strona : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia na stronach 167-188. | ||
536 | _aBadania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _xocena _zPolska. _2kaba _988218 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9101034 |
|
920 | _a978-83-8100-367-4 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c86591 _d86591 |