000 01624cam a2200385 i 4500
001 xx005618773
003 NUKAT
005 20241231094152.0
020 _a9788367033534
020 _a9788367033541
_qe-ISBN
035 _a(OCoLC)1394109018
040 _aKAT 001/UEpp
_bpol
_erda
_cKAT 001/UEpp
_dKR 7/AK
100 1 _aCzernyszewicz, Eugenia.
_eAutor
_998452
245 1 0 _aTrendy konsumpcyjne na rynku żywności :
_bwybrane zagadnienia /
_cEugenia Czernyszewicz, Agnieszka Komor, Sebastian Białoskurski, Wioletta Wróblewska, Joanna Pawlak, Anna Goliszek.
260 _aRadom :
_bInstytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium",
_c2022.
300 _a165, [1] strona :
_bilustracje ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia, netografia na stronach 145-163.
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_xaspekt społeczny.
_2kaba
_9162340
650 7 _aPreferencje konsumenta
_xaspekt społeczny.
_2kaba
_9155141
650 7 _aŻywność
_xaspekt społeczny.
_2kaba
_993296
650 7 _aŻywność
_xkonsumpcja
_y1990-.
_2kaba
_9152870
700 1 _aKomor, Agnieszka.
_eAutor
_9124252
700 1 _aBiałoskurski, Sebastian.
_eAutor
_9137081
700 1 _aWróblewska, Wioletta.
_eAutor
_9142960
700 1 _aPawlak, Joanna.
_eAutor
_9148121
700 1 _aGoliszek, Anna.
_eAutor
_9137082
710 2 _aInstytut Naukowo-Wydawniczy "SPATIUM".
_eWydawca
_4pbl
_9118980
920 _a978-83-67033-53-4
920 _a978-83-67033-54-1
_qe-ISBN
942 _2z
_cBKC
999 _c87177
_d87177