000 01404cam a2200337 i 4500
001 zz2003882223
003 NUKAT
005 20241231100132.0
020 _a8386033037
035 _a(OCoLC)749307950
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/EG
_dKR 7/DZs
041 1 _apol
_hger
245 0 0 _aMięso smażone, gotowane, pieczone :
_bpyszne potrawy z mięsa na wszystkie okazje - na co dzień i od święta : wielka ilustrowana książka kucharska : z przepisami /
_czebr. przez Kornelię Adam [et al.] ; pod red. Annette Wolter ; fot. wykonała Odette Teubner ; [przekł. z jęz. niem. i red. Anna Ferdek i Jolanta Sot].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aFleish aus Pfanne, Topf und Bräter
250 _aWyd. 3.
260 _aWrocław :
_bPanteon,
_c2000.
300 _a140 s. :
_bfot., rys., ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aU góry s. tyt. i okł.: Kuchnia pyszna - jak nigdy dotąd.
650 7 _aKuchnia (mięso)
_vwydawnictwa ilustrowane.
_2kaba
_9157932
700 1 _aAdam, Cornelia.
_eZebr.
_92261
700 1 _aWolter, Annette.
_eRed.
_923150
700 1 _aTeubner, Odette.
_eFot.
_921313
700 1 _aFerdek, Anna.
_eTł.
_97270
700 1 _aSot, Jolanta.
_eTł.
_919912
920 _a83-86033-03-7
942 _2z
_cBKC
999 _c8749
_d8749