000 | 01604cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005600369 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092917.0 | ||
020 | _a9788382111712 | ||
020 |
_a9788382111729 _qeISBN |
||
035 | _a(OCoLC)1394108620 | ||
040 |
_aPOZN 004/LK _bpol _erda _cPOZN 004/LKs _dKR 93/MPs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aSady, Sylwia. _eAutor _9163151 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / _cSylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo UEP, _c2023. |
||
300 |
_a187 stron : _bilustracje kolorowe ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia na stronach 157-177. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
536 |
_aPublikacja dofinansowana ze środków budżetu państwa w ramach programu Ministra Edukacji i Nauki pod nazwą Doskonała Nauka nr projektu _dDNM/SP/548380/2022 |
||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xopakowania _xinnowacje. _2kaba _9163167 |
|
650 | 7 |
_aMakuchy _xwykorzystanie. _2kaba _9163288 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _eInstytucja sprawcza _971396 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9100715 |
|
856 | 4 | 1 | _uhttps://wydawnictwo.ue.poznan.pl/books/978-83-8211-171-2/978-83-8211-171-2.pdf |
920 | _a978-83-8211-171-2 | ||
920 |
_a978-83-8211-172-9 _qeISBN |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c87644 _d87644 |