000 01604cam a2200373 i 4500
001 xx005600369
003 NUKAT
005 20241231092917.0
020 _a9788382111712
020 _a9788382111729
_qeISBN
035 _a(OCoLC)1394108620
040 _aPOZN 004/LK
_bpol
_erda
_cPOZN 004/LKs
_dKR 93/MPs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSady, Sylwia.
_eAutor
_9163151
245 1 0 _aWytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych /
_cSylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo UEP,
_c2023.
300 _a187 stron :
_bilustracje kolorowe ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 157-177.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
536 _aPublikacja dofinansowana ze środków budżetu państwa w ramach programu Ministra Edukacji i Nauki pod nazwą Doskonała Nauka nr projektu
_dDNM/SP/548380/2022
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aŻywność
_xopakowania
_xinnowacje.
_2kaba
_9163167
650 7 _aMakuchy
_xwykorzystanie.
_2kaba
_9163288
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_eInstytucja sprawcza
_971396
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9100715
856 4 1 _uhttps://wydawnictwo.ue.poznan.pl/books/978-83-8211-171-2/978-83-8211-171-2.pdf
920 _a978-83-8211-171-2
920 _a978-83-8211-172-9
_qeISBN
942 _2z
_cBKC
999 _c87644
_d87644