000 05296cam a2200313 i 4500
001 xx005334760
003 NUKAT
005 20241231093655.0
020 _a9788374213950
035 _a(OCoLC)1413762945
040 _aGDY 17/IK
_bpol
_erda
_cGDY 17/IK
_dGDY 17/IK
100 1 _aSteinka, Izabela.
_eAutor
_970715
245 1 0 _aMikrobiologia żywności i materiałów przemysłowych /
_cIzabela Steinka.
250 _aWydanie 2 poprawione i uzupełnione.
260 _aGdynia :
_bUniwersytet Morski w Gdyni,
_c2021.
300 _a294 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia strona 261-294.
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia.
_2kaba
_936385
650 7 _aMateriały
_xmikrobiologia.
_2kaba
_950065
650 7 _aOpakowania
_xmikrobiologia.
_2kaba
_992725
710 2 _aUniwersytet Morski (Gdynia).
_eWydawca
_4pbl
_9162133
920 _a978-83-7421-395-0
942 _2z
_cBKC
999 _c89566
_d89566