000 | 05296cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005334760 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093655.0 | ||
020 | _a9788374213950 | ||
035 | _a(OCoLC)1413762945 | ||
040 |
_aGDY 17/IK _bpol _erda _cGDY 17/IK _dGDY 17/IK |
||
100 | 1 |
_aSteinka, Izabela. _eAutor _970715 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMikrobiologia żywności i materiałów przemysłowych / _cIzabela Steinka. |
250 | _aWydanie 2 poprawione i uzupełnione. | ||
260 |
_aGdynia : _bUniwersytet Morski w Gdyni, _c2021. |
||
300 |
_a294 strony : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia strona 261-294. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia. _2kaba _936385 |
|
650 | 7 |
_aMateriały _xmikrobiologia. _2kaba _950065 |
|
650 | 7 |
_aOpakowania _xmikrobiologia. _2kaba _992725 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Morski (Gdynia). _eWydawca _4pbl _9162133 |
|
920 | _a978-83-7421-395-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c89566 _d89566 |