000 | 04145nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005672535 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101906.0 | ||
020 |
_a9788382371376 _qwersja papierowa |
||
020 |
_a9788382371383 _qwersja elektroniczna |
||
035 | _a(OCoLC)1423828242 | ||
040 |
_aSZCZ ZUT/MG _bpol _erda _cSZCZ ZUT/MG |
||
046 | _k2022 | ||
245 | 0 | 0 |
_aAnaliza i ocena jakości żywności / _credakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak. |
250 | _aWydanie I. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2023. |
||
300 |
_a329 stron : _bilustracje ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
385 | _aStudenci | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | 1 | _a2001- | |
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik jest przeznaczony dla studentów realizujących zajęcia na różnych kierunkach związanych z żywnością. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _936365 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _xocena. _2kaba _9149136 |
|
655 | 7 |
_aPodręcznik _2DBN _9173912 |
|
700 | 1 |
_aPiecyk, Małgorzata. _eAutor _eRedakcja _9169786 |
|
700 | 1 |
_aWołosiak, Rafał. _eAutor _eRedakcja _9169787 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9101668 |
|
920 |
_a978-83-8237-137-6 _qwersja papierowa |
||
920 |
_a978-83-8237-138-3 _qwersja elektroniczna |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c91993 _d91993 |