000 04145nam a2200433 i 4500
001 xx005672535
003 NUKAT
005 20241231101906.0
020 _a9788382371376
_qwersja papierowa
020 _a9788382371383
_qwersja elektroniczna
035 _a(OCoLC)1423828242
040 _aSZCZ ZUT/MG
_bpol
_erda
_cSZCZ ZUT/MG
046 _k2022
245 0 0 _aAnaliza i ocena jakości żywności /
_credakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
250 _aWydanie I.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2023.
300 _a329 stron :
_bilustracje ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
385 _aStudenci
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
521 8 _aPodręcznik jest przeznaczony dla studentów realizujących zajęcia na różnych kierunkach związanych z żywnością.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
650 7 _aŻywność
_xjakość
_xocena.
_2kaba
_9149136
655 7 _aPodręcznik
_2DBN
_9173912
700 1 _aPiecyk, Małgorzata.
_eAutor
_eRedakcja
_9169786
700 1 _aWołosiak, Rafał.
_eAutor
_eRedakcja
_9169787
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9101668
920 _a978-83-8237-137-6
_qwersja papierowa
920 _a978-83-8237-138-3
_qwersja elektroniczna
942 _2z
_cBKC
999 _c91993
_d91993