000 | 01187cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003904461 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100845.0 | ||
020 | _a838503885X | ||
035 | _a(OCoLC)749356793 | ||
040 |
_aLUBL 58/HR _cLUBL 58/HR _dLUBL 58/LK _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aWarmińska-Radyko, Iwona. _922314 |
|
245 | 1 | 0 |
_aNowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / _cIwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim. |
260 |
_aWarszawa : _bOficyna Wydawnicza "HOŻA", _c2003. |
||
300 |
_a126, [1] s. ; _c17 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego | |
504 | _aBibliogr. s. 125-126. | ||
650 | 7 |
_aBakterie _xhodowle i podłoża. _2kaba _924883 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _xtechniki. _2kaba _936384 |
|
700 | 1 |
_aŁaniewska-Trokenheim, Łucja. _924063 |
|
710 | 2 |
_aOficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy. _4pbl _9116415 |
|
830 | 0 |
_aBiblioteczka Majstra Mleczarskiego _9178 |
|
920 | _a83-85038-85-X | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c9412 _d9412 |