000 | 00874cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003970186 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103704.0 | ||
020 | _a8388376063 | ||
035 | _a(OCoLC)749567780 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/EG _dKR 7/DDs |
||
100 | 1 |
_aKlementowski, Kazimierz. _911393 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBaza gastronomiczna w Polsce i jej struktura w 2001 r. / _cKazimierz Klementowski ; Instytut Turystyki. |
260 |
_aWarszawa : _bIT, _c2002. |
||
300 |
_a42 s. : _bwykr. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aZeszyty Statystyczne | |
650 | 7 |
_aRestauracje _zPolska _xstatystyki. _2kaba _938458 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Statystyczne _92055 |
|
920 | _a83-88376-06-3 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c9595 _d9595 |