Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : sklep spożywczy /
Jackiewicz, Barbara.
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : sklep spożywczy / Barbara Jackiewicz. - Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2003. - 91 s. : rys. ; 24 cm.
Akty prawne s. 51-53.
8371878907
Higiena żywności--prawo--Kraje Unii Europejskiej.
Higiena żywności--poradniki.
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : sklep spożywczy / Barbara Jackiewicz. - Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2003. - 91 s. : rys. ; 24 cm.
Akty prawne s. 51-53.
8371878907
Higiena żywności--prawo--Kraje Unii Europejskiej.
Higiena żywności--poradniki.