Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : sklep spożywczy / Barbara Jackiewicz.

By: Jackiewicz, BarbaraContributor(s): Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk) [pbl]Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2003. Description: 91 s. : rys. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8371878907Subject(s): Higiena żywności -- prawo -- Kraje Unii Europejskiej | Higiena żywności -- poradniki
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342734 Available 1000342734

Akty prawne s. 51-53.