Ekologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności /
Kumider, Jan (1930-2013).
Ekologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności / Jan Kumider, Jerzy Zielnica ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2004. - 96 s. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 94-96.
8374170077
Chemikalia rolnicze--aspekt środowiskowy.
Odpady rolnicze--aspekt środowiskowy.
Przemysł rolno-spożywczy--aspekt środowiskowy.
Ekologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności / Jan Kumider, Jerzy Zielnica ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2004. - 96 s. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 94-96.
8374170077
Chemikalia rolnicze--aspekt środowiskowy.
Odpady rolnicze--aspekt środowiskowy.
Przemysł rolno-spożywczy--aspekt środowiskowy.