Ekologiczne aspekty pozyskiwania i przetwarzania żywności / Jan Kumider, Jerzy Zielnica ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.

By: Kumider, Jan, (1930-2013)Contributor(s): Zielnica, Jerzy (technologia żywności) | Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: SetSetVolumes: Show volumesPublication details: Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2004. Description: 96 s. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8374170077Subject(s): Chemikalia rolnicze -- aspekt środowiskowy | Odpady rolnicze -- aspekt środowiskowy | Przemysł rolno-spożywczy -- aspekt środowiskowy
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 261916 502/504 Available 1000261916

Bibliogr. s. 94-96.