Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni /
Znamirowska, Agata.
Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska ; Uniwersytet Rzeszowski. Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. - Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2005. - 91 s. : il. ; 24 cm.
Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Rzeszowski, 2005.
Bibliogr. s. 81-90.
Streszcz. ang.
8373382550
Konie rzeźne--klasyfikowanie.
Konina--jakość.
Konina--zawartość metali ciężkich.
Konina--zawartość pestycydów.
Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska ; Uniwersytet Rzeszowski. Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. - Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2005. - 91 s. : il. ; 24 cm.
Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Rzeszowski, 2005.
Bibliogr. s. 81-90.
Streszcz. ang.
8373382550
Konie rzeźne--klasyfikowanie.
Konina--jakość.
Konina--zawartość metali ciężkich.
Konina--zawartość pestycydów.