Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska ; Uniwersytet Rzeszowski. Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego.

By: Znamirowska, AgataContributor(s): Uniwersytet Rzeszowski. Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2005. Description: 91 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8373382550Subject(s): Konie rzeźne -- klasyfikowanie | Konina -- jakość | Konina -- zawartość metali ciężkich | Konina -- zawartość pestycydówDissertation note: Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Rzeszowski, 2005.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340281 Available 1000340281

Rozprawa habilitacyjna. Uniwersytet Rzeszowski, 2005.

Bibliogr. s. 81-90.

Streszcz. ang.