Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze /
Kędzior, Władysław.
Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze / Władysław Kędzior. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2005. - 195 s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 179-195.
Dla pracowników naukowych, nauczycieli akademickich i studentów.
8320815932
Owca--produkcja i handel.
Mięso jagnięce--jakość.
Mleko owcze--jakość.
Ser owczy--jakość.
Jagnięcina
Jakość żywności
Mleko owcze
Biochemia
Chów zwierząt
Owce domowe
Wyroby i towary
Rolnictwo i leśnictwo
Biologia
Chemia
Gospodarka, ekonomia, finanse
637.1:637.3:637.5:636.3.03
Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze / Władysław Kędzior. - Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2005. - 195 s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 179-195.
Dla pracowników naukowych, nauczycieli akademickich i studentów.
8320815932
Owca--produkcja i handel.
Mięso jagnięce--jakość.
Mleko owcze--jakość.
Ser owczy--jakość.
Jagnięcina
Jakość żywności
Mleko owcze
Biochemia
Chów zwierząt
Owce domowe
Wyroby i towary
Rolnictwo i leśnictwo
Biologia
Chemia
Gospodarka, ekonomia, finanse
637.1:637.3:637.5:636.3.03