Food proteins and lipids /
Food proteins and lipids /
ed. by Srinivasan Damodaran.
- New York ; London : Plenum Press, 1997.
- VIII, 211 s. : il. ; 26 cm.
- Advances in Experimental Medicine and Biology, vol. 415 0065-2598 ; .
- Advances in Experimental Medicine and Biology vol. 415 .
Materiały z sympozjum, które odbyło się 22-23 sierpnia 1995 w Chicago.
Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
0306455862
Białka w żywieniu--konferencje.
Lipidy w żywieniu człowieka--konferencje.
Żywność--zawartość białek--konferencje.
Żywność--zawartość lipidów--konferencje.
Materiały z sympozjum, które odbyło się 22-23 sierpnia 1995 w Chicago.
Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
0306455862
Białka w żywieniu--konferencje.
Lipidy w żywieniu człowieka--konferencje.
Żywność--zawartość białek--konferencje.
Żywność--zawartość lipidów--konferencje.